Linnea Ericsson har haft hjärtat i musiken sedan tidiga tonåren. Hon började med piano, folkmusik-fiol och sång i mellanstadiet, därefter följde tre år på musikestetiska programmet i Arvika och ett år på musikhögskolan Ingesund. Därefter utbildade hon sig till förskollärare och arbetar idag som det, men musiken har hela tiden funnits där vid sidan av. På senare år spelar hon även gitarr och bouzoki och hon har en bred erfarenhet inom olika genrer. Linnea har en djupklingande altröst och tycker om att sjunga uttrycksfulla låtar inom soul, pop och jazz. 

Elin Ericsson älskar att stå på scenen och sprida den glädje hon känner till musiken. Hon började precis som sin storasyster att spela piano och fiol i 10-årsåldern och har varit aktiv att både spela och sjunga sedan dess. Elin gick Estetiska skolan, Stage and Perform där hon fick medverka på alltifrån shower, musikaler, stora körer med stråkorkester, mindre cafégig och en egen konsert där hon för första gången spelade en egenskriven låt med kompband och inför publik. Elin har en bred repertoar och älskar att underhålla människor.

Systrarna Ericsson kommer från de värmländska skogarna men bor just nu i Göteborg. De har sjungit och spelat tillsammans hela livet men det är inte förrän på senare år som de har skrivit låtar tillsammans. För ca två år sedan började de lägga upp sina egenskrivna låtar på sociala medier och fick mycket god respons. Det ledde till fler speljobb och en ökad lyssnarskara. 

Låtarna de skriver baseras på deras egna liv och erfarenheter. Musiken är en blandning av lugna ballader och catchiga poplåtar med folkmusik-touch. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now